Portier

Vacature Portier

Organisatie

Als ‘paraplu’ is Oubaha Beheer met een grote diversiteit actief in de horecabranche in de steden Nijmegen, Arnhem en Enschede. Deze diversiteit bestaat onder andere uit restaurants, grand cafés, eetcafés, feestcafés en clubs/discotheken.

Oubaha Beheer verkoopt niet zomaar bier, bier kun je overal krijgen. Oubaha Beheer verkoopt beleving en feest voor een uiteenlopende groep mensen. Elke zaak heeft zijn eigen typerende soort gasten. Dat is de kracht van – maar ook zeker het plezier in het werken bij – Oubaha Beheer. Van de dertigplussers bij Café Sjors & Sjimmie tot studentenverenigingen bij Café Malle Babbe. Het geeft een enorme kick om zó veel verschillende doelgroepen te kunnen bedienen vanuit één centrale organisatie, met telkens andere invullingen van dezelfde basis.

Portier bij Oubaha Beheer
Als portier bij Oubaha Beheer ben je het gezicht van onze onderneming. Onze gasten zien jou bij ieder bezoek als eerste en als laatste. Naast jou gastvrije houding, weet je ook een strak deurbeleid te hanteren en is het jouw persoonlijke missie veiligheid van het personeel en onze gasten te garanderen. Je werkt in een gevarieerd en hecht team van collega portiers waar je ten alle tijden op terug kan vallen.

Wij vragen

– Ervaring als portier of in de aan horeca gerelateerde beveiliging

– Gastvrije houding

– Zelfverzekerd en verbaal sterk

– Blijft in stressvolle situaties professioneel handelen

– Een opleiding tot beveiliging

– Het overleggen van een VOG

– Vaste werklocaties in Arnhem en of Nijmegen

Wij bieden

– Een salaris van tot €20,- bruto per uur, afhankelijk van jouw ervaring en competentie

– Een aanstelling voor 15 – 20 uur per week

– Een groot en hecht team waar je op terug kan vallen

– Ontwikkelingsmogelijkheden in een grote snel groeiende organisatie

– Een uitgebreid loyaliteitsprogramma

Soort dienstverband: Parttime, Bepaalde tijd

solliciteer