Medewerker Fastfood,

Horeca Friterie & Zo

Zoek jij een leuke werkplek op één van de hotspots in Nijmegen, Het Koningsplein! In de zomerperiode een groot terras op het plein waar het heerlijk vertoeven is in de binnenstad.

Friterie & Zo is een ambachtelijke snackbar met de beste frieten van Nijmegen. De frieten worden gemaakt van de beste aardappelen, zelf geschild en knapperig krokant gebakken. Oubaha Beheer heeft Friterie & Zo aan het Koningsplein in Nijmegen verworven en gaat met deze locatie de landelijke trends van het ‘Frites Atelier’ en ‘de Frietboutique’ volgen door ambachtelijke frieten met een uitmuntende kwaliteit in Nijmegen te verkopen. De vacature medewerker Friterie & Zo kan direct vervuld worden. Wij zijn per direct op zoek naar iemand die zo spoedig mogelijk ons team komt versterken!

Taken

Als medewerker in onze Friterie bestaan jou dagelijkse werkzaamheden voornamelijk uit; zorg dragen voor de allerlekkerste frieten van Nijmegen en deze kwaliteit waarborgen, verzorgen van de toppings, snacks, broodjes, salades en natuurlijk de mep werkzaamheden die daar bij horen. De functie betreft 8- 38 uren. Je kunt zelf aangeven hoeveel uren je beschikbaar kunt zijn.

Wij vragen

Iemand die snel en efficiënt en zelfstandig kan werken;
Enige horeca ervaring is gewenst bij voorkeur in een snackbar;
Een echte teamplayer met een gezonde dosis humor;
Flexibel in werkdagen, tijden en weekenden;

Kennis van regelgeving op gebied van HACCP is een pre;
Woonachtig in Nijmegen of omgeving.

 

Wij bieden
Een uitdagende functie in waar geen dag hetzelfde is;
De mogelijkheid tot het volgen van cursussen en interne opleidingen;
Goede sfeer met gezellige collega’s;
Marktconform salaris naar leeftijd en ervaring;
Persoonlijke kortingskaart voor 15 trendy horeca zaken.

solliciteer