Loodgieter

Vacatureomschrijvingen:

Wil jij als Loodgieter werken in een dynamische horeca organisatie? Solliciteer dan direct. Bij ons kan je morgen aan de slag.

Als ‘paraplu’ is K.O. Company met een grote diversiteit actief in de horecabranche in de steden Nijmegen, Arnhem en Enschede. Deze diversiteit bestaat onder andere uit Restaurants, Grandcafés, Eetcafés, Feestcafés en Clubs/Discotheken. K.O. Company verkoopt niet zomaar bier, bier kun je overal krijgen. K.O. Company verkoopt beleving en feest voor een uiteenlopende groep mensen.

Om dit mogelijk te maken hebben wij een dedicated facilitair team. Samen met dit team zorg jij er voor dat onze bedrijven altijd operationeel blijven. Het doel is om defecten voor te zijn, zodat onze horeca medewerkers zich volledig kunnen focussen op onze gasten. Het facilitair team vormt hiermee een essentieel onderdeel van onze organisatie. Zonder stromend bier, werkende vaatwassers en goed functionerende afvoersystemen kunnen de deuren niet open.

Jouw uitdaging als Loodgieter
Je werkt zelfstandig in ons facilitair team, met jouw collega’s aan diverse kleine/ middelgrote projecten in onze 17 horecabedrijven.

Veel voorkomende werkzaamheden zijn: Het aanleggen in installeren van nieuwe afwas installaties in onze bedrijven. Het beheren en onderhouden van: AC installaties, bar en tap systemen, riolering en waterleiding systemen, ventilatie systemen en het monteren en afmonteren van sanitair. Samenvattend is het een uitdagende functie binnen een hecht, open, op elkaar ingespeeld team.

-Gedurende de komende periode van horecasluiting door het Covid-19 virus, zal dit team worden aangevuld met horeca vakkrachten, om samen zo veel mogelijk projecten te kunnen realiseren. Hierin kun jij eventueel een sturende rol aannemen-

Wat verwachten wij van jou?

·         Een breed technisch inzicht,

·         Afgeronde opleiding tot loodgieter,

·         Een brede ervaring heeft in de installatie techniek,

·         Een teamspeler is die zelfstandig kan werken,

·         Bij voorkeur ervaring met werken in een horeca omgeving,

·         Initiatiefrijk is en verantwoordelijkheid durft te nemen,

·         40 uur per week beschikbaar is,

·         Frisse en flexibele instelling,

·         Erkend CV monteur is een pré,

·         Beschikken over eigen gereedschap is een grote pré.

Aanbod
Voldoe je aan de gestelde eisen, dan bieden wij jou een afwisselende, zelfstandige functie in een jonge, dynamische organisatie. Daarnaast bieden wij jou prima arbeidsvoorwaarden. Het team waarin je terechtkomt is hecht en betrokken. Er is veel ruimte voor eigen initiatief, en gezelligheid.

..

SOLLICITEREN & MEER INFORMATIE

Stuur je motivatiebrief en CV naar sollicaties@oubaha-beheer.nl

solliciteer