Allround timmerman

Functieomschrijving

Wil jij als timmerman werken in een dynamische horeca organisatie? Solliciteer dan direct. Bij ons kan je morgen aan de slag.

Als ‘paraplu’ is K.O. Company met een grote diversiteit actief in de horecabranche in de steden Nijmegen, Arnhem en Enschede. Deze diversiteit bestaat onder andere uit Restaurants, Grandcafés, Eetcafés, Feestcafés en Clubs/Discotheken. K.O. Company verkoopt niet zomaar bier, bier kun je overal krijgen. K.O. Company verkoopt beleving en feest voor een uiteenlopende groep mensen.

Om dit mogelijk te maken hebben wij een dedicated facilitair team. Samen met dit team zorg jij er voor dat onze bedrijven altijd operationeel blijven. Het doel is om defecten voor te zijn, zodat onze horeca medewerkers zich volledig kunnen focussen op onze gasten. Het facilitair team vormt hiermee een essentieel onderdeel van onze organisatie. Zonder stromend bier, functionerende deuren, vloeren en barren en sfeervolle afwerking kunnen de deuren niet open.

Jouw uitdaging als timmerman
Je werkt zelfstandig binnen ons facilitair team met een team van collega’s aan diverse kleine/ middelgrote projecten in onze 17 horecabedrijven.

Veel voorkomende werkzaamheden zijn: Afhangen van deuren, Plaatsen en renoveren van barren, Plaatsen van keukens, uitstraling en afwerkingswerkzaamheden. Samenvattend is het een uitdagende functie binnen een hecht, open, op elkaar ingespeeld team.

-Gedurende de komende periode van horecasluiting door het Covid-19 virus, zal dit team worden aangevuld met horeca vakkrachten, om samen zo veel mogelijk projecten te kunnen realiseren. Hierin kun jij eventueel een sturende rol aannemen-

Wat verwachten wij van jou?

·         Een goed technisch inzicht,

·         Een brede ervaring als timmerman,

·         Een teamspeler is die zelfstandig kan werken,

·         Bij voorkeur ervaring met werken in een horeca omgeving,

·         Initiatiefrijk is en verantwoordelijkheid durft te nemen,

·         40 uur per week beschikbaar is,

·         Frisse en flexibele instelling,

·         Beschikken over eigen gereedschap is een pré.

Aanbod
Voldoe je aan de gestelde eisen, dan bieden wij jou een afwisselende, zelfstandige functie in een jonge, dynamische organisatie. Daarnaast bieden wij jou prima arbeidsvoorwaarden. Het team waarin je terechtkomt is hecht en betrokken. Er is veel ruimte voor eigen initiatief, en gezelligheid.

Soort dienstverband: Fulltime, Bepaalde tijd

Voor meer informatie over deze vacature kunt u contact opnemen met:

Mevrouw Lisanne van Luijk, telefoon 024 – 7503204.

Sollicitatie
De sollicitatiebrief met uitgebreide CV kunt u mailen naar: sollicitaties@oubaha-beheer.nl.

solliciteer