Electricien

Functieomschrijving

Wil jij als elektricien werken in een dynamische horeca organisatie? Solliciteer dan direct. Bij ons kan je morgen aan de slag.

Als ‘paraplu’ is K.O. Company met een grote diversiteit actief in de horecabranche in de steden Nijmegen, Arnhem en Enschede. Deze diversiteit bestaat onder andere uit Restaurants, Grandcafés, Eetcafés, Feestcafés en Clubs/Discotheken. K.O. Company verkoopt niet zomaar bier, bier kun je overal krijgen. K.O. Company verkoopt beleving en feest voor een uiteenlopende groep mensen. Het geeft een enorme kick om zó veel verschillende doelgroepen te kunnen bedienen vanuit één centrale organisatie.

Om dit mogelijk te maken hebben wij een dedicated facilitair team. Samen met dit team zorg jij er voor dat onze bedrijven altijd operationeel blijven. Het doel is om defecten voor te zijn, zodat onze horeca medewerkers zich volledig kunnen focussen op onze gasten. Het facilitair team vormt hiermee een essentieel onderdeel van onze organisatie. Zonder stromend bier, werkende elektra en functionerende systemen kunnen de deuren niet open.

Jouw uitdaging als elektricien
Je werkt zelfstandig binnen ons facilitair team met een team van collega’s aan diverse kleine/ middelgrote projecten in onze 17 horecabedrijven.

– Gedurende de komende periode van horecasluiting door het Covid-19 virus, zal dit team worden aangevuld met horeca vakkrachten, om samen zo veel mogelijk projecten te kunnen realiseren. Hierin kun jij eventueel een sturende rol aannemen-

Wat verwachten wij van jou?

·         Een breed technisch inzicht,

·         Certificaat NEN 3140 is eis, certificaat NEN 1010 is pré,

·         Een brede ervaring als elektricien,

·         Een teamspeler is die zelfstandig kan werken,

·         Bij voorkeur ervaring met werken in een horeca omgeving,

·         Initiatiefrijk is en verantwoordelijkheid durft te nemen,

·         40 uur per week beschikbaar is,

·         Frisse en flexibele instelling,

·         Beschikken over eigen gereedschap is een grote pré.

Aanbod
Voldoe je aan de gestelde eisen, dan bieden wij jou een afwisselende, zelfstandige functie in een jonge, dynamische organisatie. Daarnaast bieden wij jou prima arbeidsvoorwaarden. Het team waarin je terechtkomt is hecht en betrokken. Er is veel ruimte voor eigen initiatief, en gezelligheid.

Soort dienstverband: Fulltime, Bepaalde tijd

SOLLICITEREN & MEER INFORMATIE

Stuur je motivatiebrief en CV naar sollicaties@oubaha-beheer.nl

solliciteer